Buitenbekleding

Kunststof Bekleding

Kunststof bekleding is een gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor het bekleden van dakkapellen. Het is duurzaam, onderhoudsarm en ongevoelig voor weersinvloeden waardoor het er jarenlang mooi blijft uitzien. Schilderen is dus niet meer nodig! Kunststof bekleding is te verkrijgen in verschillende kleuren en in een houtnerf variant.

 

 

Volkern Bekleding

Volkern is een massieve, compacte plaat. Volkern bekleding heeft ook een lange levensduur, is ongevoelig voor weersinvloeden en onderhoudsvrij. Deze bekleding wordt verlijmd en geeft daardoor een strakke en stevige uitstraling. Volkern bekleding is te verkrijgen in vele verschillende kleuren.

 

 

 0009476

Houten Bekleding

Een houten bekleding is het meest rustiek. Het geeft namelijk een hele natuurlijke uitstraling en kan voorzien worden van een prachtige randafwerking zoals een kraallijst. Een houten bekleding wordt geproduceerd van duurzame materialen.

 

 

20140912 103600Andere Soorten Bekleding

Voor alle verschillende soorten buitenbekleding kunt u contact met ons opnemen, wij zullen u dan op de hoogte brengen van alle voordelen en kunnen dan samen bepalen wat het beste bij uw dakkapel past.

logo blauw

Celsiusstraat 33
1704 RX Heerhugowaard

Tel.: 072 - 26 000 90
06 - 4837 3251 (Bart Weel)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.